VectorWorks forum: Interieurcad - VectorWorks forum

Ga naar inhoud

Pagina 1 van 1

Interieurcad

#1 Gebruiker is offline   nidecker 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 966
  • Lid geworden: 17-June 04
  • Gender:Male
  • Location:Brasschaat
  • Interests:3D-Windsurfen-snowboarden-MTB
  • Stad:Brasschaat

Gepost 14 August 2017 - 01:55 PM

Ik ben even aan uittesten ivm interieurcad,

Nu heb ik een meubelgemaakt, maar hoe krijg ik een eenvoudige aanzichten maken zonde zichtvenster te moeten gebruiken, voor maatvoering en presentatie naar de klant toe.
Freelance tekenaar

Pentium Core i7 3930K 32 GB, Windows 10 (64bit), vectorworks 2017 studio, Adobe Creaive Suite 6 Master Collection, Cinema4D Studio R17,X-frog 5.0, Intuos7 tablet, Kolor (panotour),
Total station Leica, Istar360, Vertex K8400 (3d printer)
0

#2 Gebruiker is offline   Pascal 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 1,023
  • Lid geworden: 17-June 04
  • Gender:Male
  • Location:Loker-heuvelland
  • Interests:DTP, jeugdvoetbal
  • Stad:Loker

Gepost 14 August 2017 - 02:31 PM

En waarom zou je geen zichtvensters gebruiken?
iMac (27-inch, eind 2013)
27-inch (2560 x 1440)
NVIDIA GeForce GTX 775M 2048 MB
Geheugen 16GB
OS X Yosemite 10.10.2
IPF825 Canon plotter
Richoh printer/scanner
Vectorworks 2016 Architectuur SP2R2+ Renderworks
0

#3 Gebruiker is offline   nidecker 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 966
  • Lid geworden: 17-June 04
  • Gender:Male
  • Location:Brasschaat
  • Interests:3D-Windsurfen-snowboarden-MTB
  • Stad:Brasschaat

Gepost 16 August 2017 - 08:20 AM

Automatisch maatvoering ? steeds in zichtvenster gaan is toch omslagtig en zijn niet parametrisch. Misschien heeft iemand een andere oplossing
Freelance tekenaar

Pentium Core i7 3930K 32 GB, Windows 10 (64bit), vectorworks 2017 studio, Adobe Creaive Suite 6 Master Collection, Cinema4D Studio R17,X-frog 5.0, Intuos7 tablet, Kolor (panotour),
Total station Leica, Istar360, Vertex K8400 (3d printer)
0

#4 Gebruiker is offline   Pascal 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 1,023
  • Lid geworden: 17-June 04
  • Gender:Male
  • Location:Loker-heuvelland
  • Interests:DTP, jeugdvoetbal
  • Stad:Loker

Gepost 16 August 2017 - 10:45 AM

als je een zichtvenster maakt en via aantekeningen in dat zichtvenster maatlijnen plaatst, zijn deze toch ook parametrisch. als ik aanpassing doe in mijn ontwerplaag
zie ik maten aangepast in mijn zichtvenster die geplaatst werden in mijn aantekeningen.

Pascal
iMac (27-inch, eind 2013)
27-inch (2560 x 1440)
NVIDIA GeForce GTX 775M 2048 MB
Geheugen 16GB
OS X Yosemite 10.10.2
IPF825 Canon plotter
Richoh printer/scanner
Vectorworks 2016 Architectuur SP2R2+ Renderworks
0

#5 Gebruiker is offline   dirk 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 247
  • Lid geworden: 09-July 04

Gepost 16 August 2017 - 03:58 PM

hoe zet jij associatieve maatlijnen in een zichtvenster ?
bij mij lukt dat niet.
Mac OS 10.12.3 / iMac 27"- i7 32GB / AMD Radeon R9 M395X 4096 MB / VW 2017 Architectuur.
0

#6 Gebruiker is offline   Pascal 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 1,023
  • Lid geworden: 17-June 04
  • Gender:Male
  • Location:Loker-heuvelland
  • Interests:DTP, jeugdvoetbal
  • Stad:Loker

Gepost 17 August 2017 - 01:31 PM

voorkeuren document, maatlijnen, associatieve maatlijnen aanvinken.
iMac (27-inch, eind 2013)
27-inch (2560 x 1440)
NVIDIA GeForce GTX 775M 2048 MB
Geheugen 16GB
OS X Yosemite 10.10.2
IPF825 Canon plotter
Richoh printer/scanner
Vectorworks 2016 Architectuur SP2R2+ Renderworks
0

Deel dit topic:


Pagina 1 van 1

1 Gebruiker(s) lezen dit topic
0 gebruikers, 1 gasten, 0 anonieme gebruikers