VectorWorks forum: Eigen Records - VectorWorks forum

Ga naar inhoud

Pagina 1 van 1
  • Je kunt geen nieuwe topic starten
  • Je kunt niet antwoorden op deze topic

Eigen Records

#1 Gebruiker is offline   nidecker 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 1,013
  • Lid geworden: 17-June 04
  • Gender:Male
  • Location:Brasschaat
  • Interests:3D-Windsurfen-snowboarden-MTB
  • Stad:Brasschaat

Gepost 14 July 2014 - 01:24 PM

Ik heb een vlak getekend (vb 3 vlakken gazon en hebben hun eigen kenmerken zoals intensief, extensief, wild) en mijn eigen records aan gekoppeld Zoals Fase,naam,subnaam. Nu wil ik die namen op desbetreffende vak plaatsen vb Zone01,GR,int, hoe kan ik dat doen, als er iets veranderd dat ook automatich veranderd?
Freelance tekenaar

Pentium Core i7 3930K 32 GB, Windows 10 (64bit), vectorworks 2017 studio, Adobe Creaive Suite 6 Master Collection, Cinema4D Studio R17,X-frog 5.0, Intuos7 tablet, Kolor (panotour),
Total station Leica, Istar360, Vertex K8400 (3d printer)
0

#2 Gebruiker is offline   hippothamus 

  • Forum Kenner
  • Groep: Members
  • Posts: 97
  • Lid geworden: 14-November 12
  • Gender:Male
  • Stad:Hasselt

Gepost 04 August 2014 - 08:14 AM

Bekijk Post nidecker, op 14 July 2014 - 01:24 PM, zei:

Ik heb een vlak getekend (vb 3 vlakken gazon en hebben hun eigen kenmerken zoals intensief, extensief, wild) en mijn eigen records aan gekoppeld Zoals Fase,naam,subnaam. Nu wil ik die namen op desbetreffende vak plaatsen vb Zone01,GR,int, hoe kan ik dat doen, als er iets veranderd dat ook automatich veranderd?


Dat kan je enkel via symbolen.

- Maak van je vlak een symbool
- Voeg een textvak toe in het symbool
- bewerk - koppel tekst aan record
- de gegevens van je recordveld zijn nu zichtbaar op je plan
Vectorworks 2013
Windows 7 64 bit; i5-2400 CPU 3.10 Ghz; 4Gb Ram
0

#3 Gebruiker is offline   Gerrit 

  • Expert
  • Groep: Root Admin
  • Posts: 3,327
  • Lid geworden: 17-June 04
  • Gender:Male
  • Stad:DE Hasselt

Gepost 05 August 2014 - 03:21 PM

Mits een beetje fantasie zou je Ruimte-objecten kunnen tekenen.
Voor het Ruimte-label kan je een eigen symbool maken, en er zijn voldoende vrije velden om je eigen informatie in te geven.
Retina MacBook Pro i7 • iPad Pro 10.5 • iPhone SE
macOS - iOS - Vectorworks [meest recente versies]
0

#4 Gebruiker is offline   nidecker 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 1,013
  • Lid geworden: 17-June 04
  • Gender:Male
  • Location:Brasschaat
  • Interests:3D-Windsurfen-snowboarden-MTB
  • Stad:Brasschaat

Gepost 07 August 2014 - 08:53 AM

Gerrit


Ik heb gisteren wat mee gespeeld met module ruimte, dit is een module die perfect zou passen bij tuin- & landschap en GIS, maar met hun specificatie
Freelance tekenaar

Pentium Core i7 3930K 32 GB, Windows 10 (64bit), vectorworks 2017 studio, Adobe Creaive Suite 6 Master Collection, Cinema4D Studio R17,X-frog 5.0, Intuos7 tablet, Kolor (panotour),
Total station Leica, Istar360, Vertex K8400 (3d printer)
0

#5 Gebruiker is offline   Jaco 

  • Forum Kenner
  • Groep: Members
  • Posts: 59
  • Lid geworden: 15-September 11
  • Stad:Leeuwarden

Gepost 12 August 2014 - 02:42 PM

Ik zie niet hoe je de ruimte tool in de Tuin- en landschapsversie kan activeren?

Jaco
Windows 10-64 pro

HP z640 workstation
NVidia Quadro k2200
32 GB intern
Intel Xeon E5-2630 V3 2,4 Ghz

Vectorworks 2016
Standard-Tuin&landschap
Renderworks
0

#6 Gebruiker is offline   Gerrit 

  • Expert
  • Groep: Root Admin
  • Posts: 3,327
  • Lid geworden: 17-June 04
  • Gender:Male
  • Stad:DE Hasselt

Gepost 12 August 2014 - 04:23 PM

Bekijk Post Jaco, op 12 August 2014 - 02:42 PM, zei:

Ik zie niet hoe je de ruimte tool in de Tuin- en landschapsversie kan activeren?

Jaco


Het Ruimte-gereedschap maakt deel uit van de Architectuurmodule en de Studio.
Retina MacBook Pro i7 • iPad Pro 10.5 • iPhone SE
macOS - iOS - Vectorworks [meest recente versies]
0

#7 Gebruiker is offline   Jaco 

  • Forum Kenner
  • Groep: Members
  • Posts: 59
  • Lid geworden: 15-September 11
  • Stad:Leeuwarden

Gepost 12 August 2014 - 05:18 PM

ik kan de tools wel in mijn werkomgeving toevoegen, maar ze werken dus niet? Zou toch wel handig kunnen zijn voor stedenbouw en Gis... Kunnen ze niet alsnog worden ingepast?
Windows 10-64 pro

HP z640 workstation
NVidia Quadro k2200
32 GB intern
Intel Xeon E5-2630 V3 2,4 Ghz

Vectorworks 2016
Standard-Tuin&landschap
Renderworks
0

#8 Gebruiker is offline   nidecker 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 1,013
  • Lid geworden: 17-June 04
  • Gender:Male
  • Location:Brasschaat
  • Interests:3D-Windsurfen-snowboarden-MTB
  • Stad:Brasschaat

Gepost 13 August 2014 - 07:42 AM

Dat werkt niet omdat enkel voor ach. en studio versie beschikbaar is en je hebt gelijk ideaal voor Gis en stedebouw en als je wat handig bent kan je ook die ruimte tool helemaal naar je hand zetten met je eigen specificaties en kenmerken
Freelance tekenaar

Pentium Core i7 3930K 32 GB, Windows 10 (64bit), vectorworks 2017 studio, Adobe Creaive Suite 6 Master Collection, Cinema4D Studio R17,X-frog 5.0, Intuos7 tablet, Kolor (panotour),
Total station Leica, Istar360, Vertex K8400 (3d printer)
0

Deel dit topic:


Pagina 1 van 1
  • Je kunt geen nieuwe topic starten
  • Je kunt niet antwoorden op deze topic

1 Gebruiker(s) lezen dit topic
0 gebruikers, 1 gasten, 0 anonieme gebruikers