VectorWorks forum: Dongel - VectorWorks forum

Ga naar inhoud

Pagina 1 van 1

Dongel

#1 Gebruiker is offline   nidecker 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 983
  • Lid geworden: 17-June 04
  • Gender:Male
  • Location:Brasschaat
  • Interests:3D-Windsurfen-snowboarden-MTB
  • Stad:Brasschaat

Gepost 04 October 2017 - 07:47 PM

Bij de nieuwe vectorworks, hoe zit dat met de dongel, gaat die weg of blijft die? Want ik werk veel op verplaatsing bij de klanten (4 à 6 verschillende klanten) op hun kantoor en Vectorworks staat daar op hun lokale PC of MAC, zodat ik enkel mijn dongel moet meenemen. Geen gesleep met laptop - netwerk problemen (zowel PC als MAC) enz.
Freelance tekenaar

Pentium Core i7 3930K 32 GB, Windows 10 (64bit), vectorworks 2017 studio, Adobe Creaive Suite 6 Master Collection, Cinema4D Studio R17,X-frog 5.0, Intuos7 tablet, Kolor (panotour),
Total station Leica, Istar360, Vertex K8400 (3d printer)
0

#2 Gebruiker is offline   kweenie 

  • Forum Kenner
  • Groep: Members
  • Posts: 51
  • Lid geworden: 01-February 11
  • Gender:Male
  • Stad:NL

Gepost 04 October 2017 - 09:32 PM

Op termijn gaat de dongel verdwijnen, althans dat is mij twee jaar geleden verteld door Design Express maar ze wisten toen nog niet op welke termijn. De US versie die hier wordt uitgeleverd is al minstens twee jaar zonder dongel en vereist activatie.
VW 2018 Landmark (US versie) + RenderWorks (meest recente versie)
Windows 10 64-bits, 16 GB RAM, Intel i5-4690K 3.5GHz, nVidia GeForce GTX-960 4GB
0

#3 Gebruiker is offline   nidecker 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 983
  • Lid geworden: 17-June 04
  • Gender:Male
  • Location:Brasschaat
  • Interests:3D-Windsurfen-snowboarden-MTB
  • Stad:Brasschaat

Gepost 05 October 2017 - 07:13 AM

Bedankt Kweenie, maar op hoeveel computers kan je dan je activatie gebruiken, 1 computer -2 - 3 - 4 enz weet je dat. Want ik ben niet van plan om een server licentie aan te kopen of iets anders.
Freelance tekenaar

Pentium Core i7 3930K 32 GB, Windows 10 (64bit), vectorworks 2017 studio, Adobe Creaive Suite 6 Master Collection, Cinema4D Studio R17,X-frog 5.0, Intuos7 tablet, Kolor (panotour),
Total station Leica, Istar360, Vertex K8400 (3d printer)
0

#4 Gebruiker is offline   kristalksnow 

  • Nieuwkomer Forum
  • Groep: Members
  • Posts: 9
  • Lid geworden: 19-December 12
  • Gender:Male
  • Stad:Brugge

Gepost 31 October 2017 - 10:22 AM

Bekijk Post nidecker, op 04 October 2017 - 07:47 PM, zei:

Bij de nieuwe vectorworks, hoe zit dat met de dongel, gaat die weg of blijft die? Want ik werk veel op verplaatsing bij de klanten (4 à 6 verschillende klanten) op hun kantoor en Vectorworks staat daar op hun lokale PC of MAC, zodat ik enkel mijn dongel moet meenemen. Geen gesleep met laptop - netwerk problemen (zowel PC als MAC) enz.




gaat weg

kan je nu (VW2018) reeds versneld aanvragen
0

#5 Gebruiker is offline   Pascal 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 1,060
  • Lid geworden: 17-June 04
  • Gender:Male
  • Location:Loker-heuvelland
  • Interests:DTP, jeugdvoetbal
  • Stad:Loker

Gepost 31 October 2017 - 12:57 PM

Als je bvb 2 licenties hebt dan kan je deze op zoveel mogelijk computers als je wil gaan installeren. Het programma zal ook via VPN overal te gebruiken zijn.
maar enkel de licenties die op het moment vrij zijn. Stel je werkt met 3 architecten en hebt maar 2 licenties 1 werkt thuis, de andere op bureel en de 3de is op werfbezoek dan kunnen
de 2 die thuis en op bureel werken de licenties gebruiken. Als de 3de na zijn werfbezoek van thuis uit nog iets wil tekenen zal dit niet lukken omdat de 2 VW pakketten bezet zijn.
Als één van de 2 de VW afsluit en de licentie vrijgeeft kan de andere inloggen en verder tekenen.
Dit is een goed systeem voor bureau's waar meerdere architecten zitten en je op die manier niet meer evenveel licenties dient aan te kopen dan dat er tekenaars/architecten zijn.
Zo heb ik gehoord dat het zou werken. Maar dongels vallen in de toekomst inderdaad weg.

Alleen vraag ik me af of die VPN altijd en overal even snel zal werken

Pascal
iMac (27-inch, eind 2013)
27-inch (2560 x 1440)
NVIDIA GeForce GTX 775M 2048 MB
Geheugen 16GB
OS El Capitan 10,11.6
IPF825 Canon plotter
Richoh printer/scanner
Vectorworks 2018 Architectuur SP1+ Renderworks
0

#6 Gebruiker is offline   nidecker 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 983
  • Lid geworden: 17-June 04
  • Gender:Male
  • Location:Brasschaat
  • Interests:3D-Windsurfen-snowboarden-MTB
  • Stad:Brasschaat

Gepost 31 October 2017 - 01:32 PM

ALs je slechte wifi signaal hebt, heb je al een probleem denk ik
Freelance tekenaar

Pentium Core i7 3930K 32 GB, Windows 10 (64bit), vectorworks 2017 studio, Adobe Creaive Suite 6 Master Collection, Cinema4D Studio R17,X-frog 5.0, Intuos7 tablet, Kolor (panotour),
Total station Leica, Istar360, Vertex K8400 (3d printer)
0

Deel dit topic:


Pagina 1 van 1

1 Gebruiker(s) lezen dit topic
0 gebruikers, 1 gasten, 0 anonieme gebruikers