VectorWorks forum: 3D Doorsnede Venster Geeft Rode Vlakken - VectorWorks forum

Ga naar inhoud

Pagina 1 van 1
  • Je kunt geen nieuwe topic starten
  • Je kunt niet antwoorden op deze topic

3D Doorsnede Venster Geeft Rode Vlakken

#1 Gebruiker is offline   Simpel 

  • Trouwe forumbezoeker
  • Groep: Members
  • Posts: 19
  • Lid geworden: 27-June 06

Gepost 15 May 2013 - 01:17 PM

3d doorsnede venster geeft een rode snede weer. Hoe kan ik deze bouwkundig laten zien? i.p.v. rode gevel en vloer vlakken?
Processor AMD Ryzen 9 3900X
Geheugen 64 GB DDR4 3333 MHz
34UC98-W 3440x1440 ultra wide
Videokaart Nvidia RTX 2080
Windows 10 (64bit)

Vectorworks 2019 Architectuur SP3
0

#2 Gebruiker is offline   BaRa 

  • Bart
  • Groep: Administrators
  • Posts: 1,022
  • Lid geworden: 18-June 04
  • Gender:Male
  • Stad:Gent

Gepost 16 May 2013 - 09:34 AM

Bekijk Post Simpel, op 15 May 2013 - 01:17 PM, zei:

3d doorsnede venster geeft een rode snede weer. Hoe kan ik deze bouwkundig laten zien? i.p.v. rode gevel en vloer vlakken?


Infopalet van het doorsnedevenster, knopje "geavanceerd", als ik me niet vergis het tweede tabblad in het dialoogvenster. Aan de bovenkant van het tabblad kan je kiezen hoe je de snede wilt weergeven.
MacOS Skunk - altijd de nieuwste versie van VW en C4D

"We moeten partij kiezen. Neutraliteit is in het voordeel van de onderdrukker, nooit in het voordeel van het slachtoffer." - Elie Wiesel
0

#3 Gebruiker is offline   Simpel 

  • Trouwe forumbezoeker
  • Groep: Members
  • Posts: 19
  • Lid geworden: 27-June 06

Gepost 16 May 2013 - 01:50 PM

Lukt niet... Ik heb geen idee waar ik het zoeken moet

http://frisolaan.nl/images/doorsnede.jpg
Processor AMD Ryzen 9 3900X
Geheugen 64 GB DDR4 3333 MHz
34UC98-W 3440x1440 ultra wide
Videokaart Nvidia RTX 2080
Windows 10 (64bit)

Vectorworks 2019 Architectuur SP3
0

#4 Gebruiker is offline   josb 

  • Trouwe forumbezoeker
  • Groep: Members
  • Posts: 36
  • Lid geworden: 09-December 10
  • Stad:Alken

Gepost 16 May 2013 - 04:17 PM

Bekijk Post Simpel, op 16 May 2013 - 01:50 PM, zei:

Lukt niet... Ik heb geen idee waar ik het zoeken moet

http://frisolaan.nl/images/doorsnede.jpg


Bij mij staat samengevoegde snede uitgevinkt en Afzonderlijke snedes aangevinkt alsook het vakje instellingen van originele objecten.

Op het tabblad weergave moet je toon Muur- en vloerplaatcomponenten ook aanvinken samen met Aangrenzende componenten samenvoegen.
PC - Windows 10 - Vectorworks 2018 + architectuur + Renderworks
0

#5 Gebruiker is offline   Simpel 

  • Trouwe forumbezoeker
  • Groep: Members
  • Posts: 19
  • Lid geworden: 27-June 06

Gepost 17 May 2013 - 04:11 PM

Thanks, dat is het eerste deel van de oplossing.

nu heb ik alleen het probleem dat mijn dak nog steeds rood is. Ik heb dit dak getekend met het dak gereedschap.
Is daar nog een leuke bouwkundige oplossing voor?
Processor AMD Ryzen 9 3900X
Geheugen 64 GB DDR4 3333 MHz
34UC98-W 3440x1440 ultra wide
Videokaart Nvidia RTX 2080
Windows 10 (64bit)

Vectorworks 2019 Architectuur SP3
0

#6 Gebruiker is offline   Dieter Geerts 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 753
  • Lid geworden: 26-April 07
  • Gender:Male
  • Location:Gent
  • Interests:VectorWorks, VectorScript, FileMaker Pro,...
  • Stad:Gent

Gepost 19 May 2013 - 01:57 PM

Bekijk Post Simpel, op 17 May 2013 - 04:11 PM, zei:

nu heb ik alleen het probleem dat mijn dak nog steeds rood is. Ik heb dit dak getekend met het dak gereedschap.
Is daar nog een leuke bouwkundige oplossing voor?


Het dak tekenen zoals het gebouwd word?

Zelf teken ik de dakafwerking met dakvlakken, de rest met andere gereedschappen, of bij voorontwerp/bouwaanvraag als aantekening in het snedevenster, afhankelijk van wat we nodig hebben.
0

#7 Gebruiker is offline   filip 

  • Forum Kenner
  • Groep: Members
  • Posts: 87
  • Lid geworden: 03-June 11
  • Gender:Male
  • Location:haarlem
  • Interests:architectuur, onderwijs, muziek, kunst, golf, yoga
  • Stad:Haarlem

Gepost 17 May 2019 - 11:44 AM

Ik zit met een vergelijkbaar probleem,
een muur met verschillende onderdelen en grafische eigenschappen wordt in een doorsnede zwart, of als ik inde geavanceerde instellingen dingen probeer dan wordt de muur wit.
Het zou mooi zijn als de muur eruitziet zoals in de plattegrond.
groet

filip bosscher
Macbook Pro 15 inch, mac os versie 10.9, vectorworks 2012 architect / renderworks.
0

Deel dit topic:


Pagina 1 van 1
  • Je kunt geen nieuwe topic starten
  • Je kunt niet antwoorden op deze topic

1 Gebruiker(s) lezen dit topic
0 gebruikers, 1 gasten, 0 anonieme gebruikers