VectorWorks forum: Pijl Aan Polylijn - VectorWorks forum

Ga naar inhoud

Pagina 1 van 1

Pijl Aan Polylijn

#1 Gebruiker is offline   dirk 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 263
  • Lid geworden: 09-July 04

Gepost 16 August 2018 - 03:34 PM

bij een polylijn staat het pijltje niet in de juiste hoek, kan dat aangepast worden ?

Bijgesloten miniatuur

  • Bijgesloten Plaatje : pijl polylijn.png

Mac OS 10.13.3 / iMac 27"- i7 32GB / AMD Radeon R9 M395X 4096 MB / VW 2018 Architectuur.
0

#2 Gebruiker is offline   dirk 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 263
  • Lid geworden: 09-July 04

Gepost 23 September 2018 - 12:35 AM

blijkbaar gaat dat dus niet.
misschien iets voor v2019 ?
Mac OS 10.13.3 / iMac 27"- i7 32GB / AMD Radeon R9 M395X 4096 MB / VW 2018 Architectuur.
0

#3 Gebruiker is offline   Pascal 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 1,081
  • Lid geworden: 17-June 04
  • Gender:Male
  • Location:Loker-heuvelland
  • Interests:DTP, jeugdvoetbal
  • Stad:Loker

Gepost 23 September 2018 - 09:18 AM

Heb je al eens een poging gedaan om ze volledig opnieuw te tekenen? Als ik een polylijn in welke boog dan ook
teken, staan mijn pijlpunten altijd in het verlengde van de boog.

Pascal
iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017)
Processor 4,2 GHz Intel Core i7
Geheugen 24 GB 2400 MHz DDR4
27-inch (2560 x 1440)
Videokaart Radeon Pro 575 4096 MB
OS MacOs High Sierra

Vectorworks 2018 Architectuur SP4+ Renderworks
0

#4 Gebruiker is offline   Onink 

  • Trouwe forumbezoeker
  • Groep: Members
  • Posts: 18
  • Lid geworden: 05-September 17
  • Gender:Male
  • Location:Emmeloord
  • Stad:Emmeloord

Gepost 02 October 2018 - 11:27 AM

Ik heb het ook even geprobeerd.
Meestal staat ie gewoon goed, maar soms staat ie er niet netjes bij.
Is een beetje afhankelijk van de ronding en aantal rondingen volgens mij.
Windows 7, i7-6700, 8GB Ram, NVIDIA Quadro K1200
Vectorworks 2018
Standaard, Architectuur & Interieur, Renderworks
0

#5 Gebruiker is offline   dirk 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 263
  • Lid geworden: 09-July 04

Gepost 03 October 2018 - 05:15 PM

Het is blijkbaar een gekend probleem en zou in v2019 opgelost zijn.
https://forum.vector...es-in-2018-sp3/
Mac OS 10.13.3 / iMac 27"- i7 32GB / AMD Radeon R9 M395X 4096 MB / VW 2018 Architectuur.
0

Deel dit topic:


Pagina 1 van 1

1 Gebruiker(s) lezen dit topic
0 gebruikers, 1 gasten, 0 anonieme gebruikers