VectorWorks forum: Verplaatsen Vectorscript naar andere map. - VectorWorks forum

Ga naar inhoud

Pagina 1 van 1

Verplaatsen Vectorscript naar andere map.

#1 Gebruiker is offline   yehzap 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 162
  • Lid geworden: 16-October 04
  • Gender:Male
  • Stad:5731

Gepost 15 February 2005 - 03:36 PM

Hoe kan ik een aangemaakt VectorScript makkelijk verplaatsen van de ene map naar de andere of naar een nieuwe map in een ander document?

Hugo
Mac Pro late 2013, 3.0 Ghz 8-core, 32Gb RAM, 2x D500 FirePro video | MacBook Pro 15" mid 2014, 2,8 Ghz 4-core, 16Gb RAM, 2x MacPro 2010
MacOSX 10.14.x | Vectorworks 2018 SP4 A+I | FormZ 8.6.x | Autocad LT 2018 | Maxwell Render 4.1.x | Affinity suite
0

#2 Gebruiker is offline   Gerrit 

  • Expert
  • Groep: Root Admin
  • Posts: 3,319
  • Lid geworden: 17-June 04
  • Gender:Male
  • Stad:DE Hasselt

Gepost 15 February 2005 - 03:50 PM

Een Vectorscript dat aangemaakt is in ??n bepaald VW document, en zich dus in diens Hulpbronnen bevindt, laat zich behandelen als een symbool, lijnarcering, enz. : via het Hulpbronnenpalet dus Importeren.

En als je even verder doordenkt : je zou inderdaad een VS bibliotheek kunnen aanmaken met scripts in plaats van objecten.
Retina MacBook Pro i7 • iPad Pro 10.5 • iPhone SE
macOS - iOS - Vectorworks [meest recente versies]
0

#3 Gebruiker is offline   yehzap 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 162
  • Lid geworden: 16-October 04
  • Gender:Male
  • Stad:5731

Gepost 15 February 2005 - 04:00 PM

Gerrit,

ik laat je weten wat ik aan het doen ben.

Ik denk dat het makkelijk is om met scripts te werken om bouwelementen te plaatsen. Ik denk dat zo'n palet er dan wat minder toe doet.

Na 11 jaar op een bepaalde manier gewerkt te hebben, heb ik mijn teken methode volledig om gegooid. Ik zie nu al de contouren van het te bereiken resultaat. Ben zeer enthousiast. Dus zo nu en dan wil ik inderdaad wat support wat betreft fijn slijperij.

tot horens. Hugo
Mac Pro late 2013, 3.0 Ghz 8-core, 32Gb RAM, 2x D500 FirePro video | MacBook Pro 15" mid 2014, 2,8 Ghz 4-core, 16Gb RAM, 2x MacPro 2010
MacOSX 10.14.x | Vectorworks 2018 SP4 A+I | FormZ 8.6.x | Autocad LT 2018 | Maxwell Render 4.1.x | Affinity suite
0

#4 Gebruiker is offline   Gerrit 

  • Expert
  • Groep: Root Admin
  • Posts: 3,319
  • Lid geworden: 17-June 04
  • Gender:Male
  • Stad:DE Hasselt

Gepost 15 February 2005 - 04:55 PM

Quote

Ik denk dat het makkelijk is om met scripts te werken om bouwelementen te plaatsen. Ik denk dat zo'n palet er dan wat minder toe doet.


Ik weet niet zeker wat je hiermee bedoelt, dus mijn antwoord kan naast de kwestie zijn - bij voorbaat sorry.
To the point : scripts om bouwelementen te cre?ren kan je ook in plugin-commando's plaatsen. Ze zijn dan niet langer document-gebonden, nemen geen palet-ruimte in beslag, kunnen shortcuts toegewezen krijgen?

HTH

user posted image
Retina MacBook Pro i7 • iPad Pro 10.5 • iPhone SE
macOS - iOS - Vectorworks [meest recente versies]
0

#5 Gebruiker is offline   yehzap 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 162
  • Lid geworden: 16-October 04
  • Gender:Male
  • Stad:5731

Gepost 15 February 2005 - 05:06 PM

Gerrit,

Ga ik ook nog aanmaken, maar eerst even volgens scripts in een map en document gebonden. alhoewel.... mmm Ik ga er eens mee aan de slag.

Wat jij mij laat zien is inderdaad hetgeen ik wil gaan aanmaken. Alleen ik ben, zoals je misschien al gemerkt hebt, een leek om te coderen met variabelen, parametrisch, enzo... smile.gif
Mac Pro late 2013, 3.0 Ghz 8-core, 32Gb RAM, 2x D500 FirePro video | MacBook Pro 15" mid 2014, 2,8 Ghz 4-core, 16Gb RAM, 2x MacPro 2010
MacOSX 10.14.x | Vectorworks 2018 SP4 A+I | FormZ 8.6.x | Autocad LT 2018 | Maxwell Render 4.1.x | Affinity suite
0

#6 Gebruiker is offline   yehzap 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 162
  • Lid geworden: 16-October 04
  • Gender:Male
  • Stad:5731

Gepost 15 February 2005 - 05:17 PM

Gerrit,

bedankt voor de tip, werkt TOP!!
Mac Pro late 2013, 3.0 Ghz 8-core, 32Gb RAM, 2x D500 FirePro video | MacBook Pro 15" mid 2014, 2,8 Ghz 4-core, 16Gb RAM, 2x MacPro 2010
MacOSX 10.14.x | Vectorworks 2018 SP4 A+I | FormZ 8.6.x | Autocad LT 2018 | Maxwell Render 4.1.x | Affinity suite
0

#7 Gebruiker is offline   yehzap 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 162
  • Lid geworden: 16-October 04
  • Gender:Male
  • Stad:5731

Gepost 15 February 2005 - 09:06 PM

Welnu, ik heb mijn scripts grofweg op orde. Ik vroeg me af of ik bijvoorbeeld voor het plaatsen van bijschriften in de desbetrefende klasse gebruik kan maken van een dialoog (voor het instellen van hoogte en klasse) of als een Pushattr ... Popattr code? Wanneer ik mijn normale script voor tekst in de juiste klasse gebruik, kom ik niet meer terug in mijn standaard klasse 'Geen'. Zou ik wel willen.
Mac Pro late 2013, 3.0 Ghz 8-core, 32Gb RAM, 2x D500 FirePro video | MacBook Pro 15" mid 2014, 2,8 Ghz 4-core, 16Gb RAM, 2x MacPro 2010
MacOSX 10.14.x | Vectorworks 2018 SP4 A+I | FormZ 8.6.x | Autocad LT 2018 | Maxwell Render 4.1.x | Affinity suite
0

#8 Gebruiker is offline   Gerrit 

  • Expert
  • Groep: Root Admin
  • Posts: 3,319
  • Lid geworden: 17-June 04
  • Gender:Male
  • Stad:DE Hasselt

Gepost 16 February 2005 - 08:29 AM

Script A = onbeperkt teksten zetten en nadien (manueel of met een scriptje) naar andere instellingen gaan :

<<tekstinstellingen>>
NameClass('Bijschrift');
SetTool(-200);


Script B = huidige instellingen opnemen, ??n tekst plaatsen, automatisch terug naar instellingen :

PushAttrs;
<<tekstinstellingen>>
NameClass('Bijschrift');
CallTool(-200);
PopAttrs;


M.a.w. je idee van PushAttrs en PopAttrs is goed - maar dit werkt enkel met CallTool en niet met SetTool.
Retina MacBook Pro i7 • iPad Pro 10.5 • iPhone SE
macOS - iOS - Vectorworks [meest recente versies]
0

Deel dit topic:


Pagina 1 van 1

1 Gebruiker(s) lezen dit topic
0 gebruikers, 1 gasten, 0 anonieme gebruikers