VectorWorks forum: Plaatsing Symbolen In 2018 - VectorWorks forum

Ga naar inhoud

Pagina 1 van 1

Plaatsing Symbolen In 2018

#1 Gebruiker is offline   josb 

  • Trouwe forumbezoeker
  • Groep: Members
  • Posts: 36
  • Lid geworden: 09-December 10
  • Stad:Alken

Gepost 19 December 2017 - 11:55 AM

Als ik een symbool plaats in de versie van 2018, wordt dit steeds in het centrum van de tekening geplaatst en met een rotatie van 0°. Achteraf kan ik dit wel naar de juiste plaats verplaatsen en roteren. In versie 2017 had ik dit niet.

VW 2018 - laatste update
Windows10
PC - Windows 10 - Vectorworks 2018 + architectuur + Renderworks
0

#2 Gebruiker is offline   Rene 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 698
  • Lid geworden: 23-January 08
  • Gender:Male
  • Location:Nederland
  • Interests:Tuinarchitectuur
  • Stad:Holten

Gepost 19 December 2017 - 01:20 PM

Bekijk Post josb, op 19 December 2017 - 11:55 AM, zei:

Als ik een symbool plaats in de versie van 2018, wordt dit steeds in het centrum van de tekening geplaatst en met een rotatie van 0°. Achteraf kan ik dit wel naar de juiste plaats verplaatsen en roteren. In versie 2017 had ik dit niet.

VW 2018 - laatste update
Windows10

Heb ik geen problemen mee, werkt nog als in 2017
HP Workstation Z820 nvidia Quadro K6000 12gb intern 32gb
Windows 10 prof.
VW 2018 tuin en landschap
Renderworks

​Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world
Albert Einstein
0

#3 Gebruiker is offline   steven.v.b 

  • Trouwe forumbezoeker
  • Groep: Members
  • Posts: 18
  • Lid geworden: 18-February 14
  • Gender:Male
  • Stad:wommelgem

Gepost 19 December 2017 - 04:17 PM

Beste,

hier heb ik ook last van (ik had het nog niet eens door tot u het melden)
maar ook niet met elk symbool. Enkel de 2d symbolen en 2d symbolen die een groep worden pringen naar het 0 punt. 2d/3d - 3d en parametrische(bv ronde verluchtingsbuis) symbolen kan ik plaatsen waar ik wil.

mvg
Steven
0

#4 Gebruiker is offline   dirk 

  • Expert
  • Groep: Members
  • Posts: 257
  • Lid geworden: 09-July 04

Gepost 20 March 2018 - 11:22 AM

Hopelijk wordt dit probleem opgelost in een volgende update want het is behoorlijk vervelend.
Hier heb ik voor dat symbolen in één laag wel juist worden ingevoegd en in een andere laag worden dezelfde symbolen enkel op het nulpunt ingevoegd.
Mac OS 10.13.3 / iMac 27"- i7 32GB / AMD Radeon R9 M395X 4096 MB / VW 2018 Architectuur.
0

#5 Gebruiker is offline   josb 

  • Trouwe forumbezoeker
  • Groep: Members
  • Posts: 36
  • Lid geworden: 09-December 10
  • Stad:Alken

Gepost 23 March 2018 - 12:13 PM

Bekijk Post dirk, op 20 March 2018 - 11:22 AM, zei:

Hopelijk wordt dit probleem opgelost in een volgende update want het is behoorlijk vervelend.
Hier heb ik voor dat symbolen in één laag wel juist worden ingevoegd en in een andere laag worden dezelfde symbolen enkel op het nulpunt ingevoegd.


Ik heb de indruk dat de symbolen die enkel juist worden ingevuld op de laag die als referentiehoogte 0 heeft.
PC - Windows 10 - Vectorworks 2018 + architectuur + Renderworks
0

Deel dit topic:


Pagina 1 van 1

1 Gebruiker(s) lezen dit topic
0 gebruikers, 1 gasten, 0 anonieme gebruikers